9 November 2011 - boottocht, noord eiland, sightseeing    Comments Off on Bay of Islands

Bay of Islands

Na een lange rit van Auckland naar Paihia, aangekomen in The Bay of Islands. In het plaatsje Paihia is genoeg vacant, dus een plek is snel gevonden. Koffer jn de kamer en op naar de kleine haven voor een boottocht. De planning was een halve dagtocht, maar gekozen voor de dagtocht, die een nog groter gebied beslaat.

De volgende dag op half tien vertrok de boot, met maar een stuk of dertig man aan boord begon de trip naar Russell waar nog twee mensen extra aan boord kwamen.

Een echt schitterende tocht door de bay met zijn vele eilanden. In het begin werd nog een poging gewaagd om wat mensen met dolfijnen te laten zwemmen, maar dat was een grote fail. Goed dat we het droog hebben gehouden.

De Cream Trip is een must voor iedereen die de Bay aandoet, zie wat Abel Tasman er zo Zeeland inzag.

Comments are closed.