7 November 2011 - noord eiland, sightseeing    Comments Off on Auckland, de zondag

Auckland, de zondag

vandaag ging het met het pindje nawr de overkant, naar Davenport. Voor de laatste dag in Auckland werd een Auckland Discovery Cardngekocht, voor 15 NZD een tocht met de ferry en alle buslijnen. Geen slechte deal, sinds de ferry alleen al 11 NZD is.

Tijdens de ferry trip zijn er mooie panormas van Auckland te zien, na nog geen 20 minuten ben je aan de overkant in het plaatsje Davenport. Even langs deze kust lopen en dan de bus. Kijken waar je uitkomt, halverwegde route zit Short Neck Bay. Een klein strandje met wederom een schitterend uitzicht.

In de namiddag nog een tochtje met de bus naar Mission Bay voor wederom een schitterend uitzicht, alleen gooit de regen roet in het eten en blijft het geruime tijd regenen. Terug naar het hotel dan maar, de koffer inpakken voor de roadtrip de volgende dag.

Comments are closed.