1 November 2011 - Uncategorized    Comments Off on Het vertrek

Het vertrek

Zomaar een gesprek tussen een drie jarig meisje en haar moeder:

Meisje: Waarom gaan we naar Nieuw Zeeland?

Moeder: Omdat ik dat leuk vind.

Meisje: Maar ik vind Nieuw Zeeland niet leuk!!!

Nou ik wel, de securitycheck voor de vlucht naar Hong Kong is gedaan, het is wachten op de boarding. Er is maar een klein probleem, de KLM heeft teveel tickets verkocht voor deze vlucht. Mensen zonder haast kunnen 600 euro cash verdienen als ze een vlucht later nemen, hotel en vervoer, het zit er allemaal in. Het aanbod is aanlokkelijk, maar dat zou me een halve dag Hong Kong kosten, dus dat gaan we niet doen. We gaan vanavond nog naar Hong Kong…

Tijdens de vlucht probeer ik zoveel mogelijk slaap te pakken, maar zo in een stoel is dat niet echt makkelijk. Toch vast de vlucht redelijk snel. Tijdens het landen is het mistig buiten, waardoor er weinig te zien is. De rij bij de douane is lang maar gaat lekker snel, op naar de koffer die gelijk van de band gehaald kan worden. Dat is nog eens timing, even wat Hong Kongse Dollars pinnen en op naar de bus voor het hotel.

Aangekomen in het hotel is het al na 18u geen tijd om nog down-town te gaan. Morgen een lange dag daarvoor. Vanavond alleen een beetje in de buurt rondlopen en genieten. Morgen om 7u gaat de bus van het hotel down-town…

Comments are closed.